Ніжне неаполітанське тісто покрите вершками та посипане сиром Моцарела та Фета. З додаванням руколи, бекону та найсолодшого інжиру і полито медово-пікантним соусом
Запечений гарбуз в поєднанні з міксом сирів: Горгонзола, Моцарела та Пармезан, засипані фісташками та гарбузовим насінням. Неаполітанське тісто, вершковий соус та нитки Чилі для пікантності
Наша новинка з неополітанського тіста та збалансованою сирною начинкою з вершків та сирів: Брі та Моцарела. З додаванням яблучно-грушевого конфі, сиропу кориці, фісташки, гарбузового насіння та спайсі меду
Неаполітанське тісто, покрите вершками та сиром Моцарела, в якому поєднилась яблуко, гарбуз з сиропом кориці та апельсин
Підсмажена чіабата з крем сиром, запеченим гарбузом, сиром Горгонзола, фісташками, гарбузовим насінням, нитками Чилі та спайсі медом
Неаполітанське тісто, філе Ципи, руккола, айсберг, помідори Чері, крем-сир, соус Цезар
Гарбузовий крем-суп з додаванням вершків. Подається з фірмовою чіабатою з неаполітанської печі
Неаполітанське тісто, крем-сир, руккола, айсберг, в'ялені томати, шинка, соус Песто
Кабачкові млинці з ніжним слабосоленим лососем, подаються зі сметаною
Яйце Пашот подаємо на підсмаженій чіабаті з слабосоленим лососем, крем-сиром, свіжим огірком, мікрогріном, авокадо та соусом Голландез. Та дрібка чорного кунжуту з землею з маслин для краси.
Яйце Пашот з беконом, крем-сиром, огірком та соусом Голландез. Подається на чіабаті, прикрашені мікрогріном, землею з маслин та чорним кунжутом
Підсмажена чіабата з соусом Тар-тар, сиром Моцарела, соковитою індичкою, в'яленими томатами, айсбергом. Подається з салатом з рукколи та помідорів Чері
Підсмажена чіабата з соусом Тар-тар, сиром Моцарела, соковитою шинкою, в'яленими томатами, айсбергом. Подається з салатом з рукколи та помідорів Чері
Ніжність сирників, вершковість сметани, солодкість полуничного джему та цукрової пудри у поєднанні зі свіжістю сезонних ягід та м'яти
Піца для тих, хто любить насичені смаки - соус пелаті, салямі, перець Халопеньйо, сири моцарела та пармезан.
Піца вихідного дня - легке поєднання маринованого м'яса Ципи, кукурудзи, помідорів Чері, пармезану, моцарели, вершкового соусу. Підкреслює смак соус песто, що перед подачею додається на випечену з неополітанського тіста ароматну піцу
Це любов з першого кусь! В'ялені томати, рукола, сири моцарела, брі, фета та пармезан з зеленою олією та соусом Пелаті. Amore mio!
Справжня спокуса смаків - печериці, маринована цибуля, маслини, оливки, рукола, сири моцарела та пармезан, соус Пелаті.
Справжня можливість спробувати всі 4 пори року на смак. Ковбаски Кабаносі, салямі, шинка та копчена курка поєднуються з соусом Пелаті на фірмовому тісті з поєднанням синьої цибулі, грибів та щедро затираються сиром Моцарела.
Справжнє свято серед піц для поціновувачів м'яска. Шинка, ковбаски Кабаносі, салямі поєднуються з соусом Пелаті на фірмовому тісті та щедро затераються сиром моцарела.
Неймовірне поєднання копченої ципи, бекону та печериць на вершковому соусі з додавання трюфельної пасти і зеленої олії. Щедре поєднанння сирів Моцарели та Пармезану не залишать Вас байдужим
Неаполітанське тісто, соус Пелаті, сир Моцарелла, гриби Печериці, цибуля синя, кабачок, шинка, зелена олія
quattro formaggi - улюбленець серед піц. Нічого займовго, крім ніжності вершкового соусу та неймовірного поєднання 4 сирів: моцарели, Брі, Дор Блю та Пармезану.
Найніжніше поєднання - вершки, слабосолений лосось, сир Фета та Моцарела, каперси, оливки, рукола та помідори Чері. Засипана сиром Пармезан та полита зеленою олією
Неаполітанське тісто, соус Пелаті, сир Моцарела, бекон, шинка, кабачок, базилік, соус Кімчі
Піца у якій поєднались філе Ципи, ніжність моцарели, свіжість листя салату та руколи, соковитість помідор чері, благородний присмак пармезану з соусом Цезар. І звичайно, неперевершене неополітанське тісто.
Піца для хоробрих! Пекельне поєднання маринованого перцю Чилі з пікантною сиров'яленою ковбасою Чорізо, сир Моцарела, синя цибуля на соусі Пелаті
Неаполітанське тісто, соус Пелаті, сир Моцарела, артишоки, гриби Печериці, шинка, маслини, зелена олія
Ідеальне поєднання соковитих ананасів, кукурудзи, філе Ципи, ніжної моцарели та яскравого Пармезану. Нотки смаку доповнено ніжним вершковим соусом на неополітанському тісті.
Авторська піца з неповторною сирною основою: Моцарела, Чеддер, Пармезан з додаванням бекону, синьої цибулі, печериць на червоному соусі Пелаті
Неаполітанське тісто, сир Моцарела, вершки, сир Брі, сир Горгонзола, батат, нитки чилі
Пікантна сиров'ялена ковбаса Чорізо поєднана з сиром Моцарела, печерицями, в'яленими томатами та синьою цибулею - це вибух смаків.
Неаполітанське тісто, соус Пелаті, сир Моцарела, базилік, гриби Печериці, зелена олія, кебаб з курки, синя цибуля, болгарський перець
Особлива піца італійців, яка готується з додаванням шинки, бекону, сирів Моцарела та Пармезан, з ніжним вершковим соусом.
ТОП-піца закладів італійської кухні. Витончене поєднання смаків груші з сирами моцарела та Горгонзола, фісташок та гарбузового насіння. Фірмове тісто та ніжний вершковий соус.
Солодка збалансована начинка з нутелли, маршмелоу, сублімованої полуниці та пелюсток з мигдалю впевнено спочивають на неополітанському тісті.
Ситна піца з ковбасками Кабаносі, печерицями, синьою цибулею, сирами моцарела та пармезан, соусом Пелаті і все це на фірмовому тісті.
Піца з присмаком італійського дому та традицій. Щедре поєднання смаків на неаполітанському тісті з соусом Пелаті поєднуються бекон, шинка, печериці, оливки, маслини, в'ялені томати, синя цибуля, сири моцарела та пармезан.
Мистецтво у світі італійської кулінарії - довершене поєднання м'яса мідій, кальмарів, тигрової креветки з помідорами чері, маслинами, оливками, сир Моцарела, у вершковому соусі
Класика м'ясних піц - копчене м'ясо Ципи, ковбаски Кабаносі, печериці, кукурудза, болгарський перець, сир Моцарелла, соус Пелаті та довершене неополітанське пісто.
cinque formaggi - піца що перевершила 4 сири. Поєднання моцарели, Брі, Дор Блю та Пармезану, доповнено козиним сиром Кроттен. Ніжний вершковий соус, неополітанське тісто та яскрава рукола.
Неаполітанське тісто, Прошуто Крудо, сир Моцарелла, сир Пармезан, помідор чері, фісташки, гарбузове насіння, рукола, соус Пелаті
classico pizza - неополітанське тісто, щедро полите соусом Пелаті, засипане ніжним сиром Моцарела з краплинами зеленої олії та прикрашене базиліком.
Піца поціновувачів грибів - опеньки, лисички, печериці, трюфельна паста, сири моцарела та пармезан, вершковий соус.
Пікантна Мексика на неополітанському тісті - копчене м'ясо Ципи, бекон, кукурудза, болгарський перець, перець Халапеньйо, сир Моцарела та томатний соус Пелаті
Оригінальна піца з фаршем родом з Болонії. М'ясний томатний соус Болоньєзе, бекон, сири моцарела та пармезан, рукола запечені в печі на дровах на неополітанському тісті.
Napoli pizza - це витончені смаки шинки, печериць, помідорів чері, сиру Моцарела, запечених на неополітанському тісті з вершковим соусом. Перед подачею приправлені соусом Песто.
Яскраве поєднання копченого м'яса Ципи з овочами - стручковою квасолею, кукурудзою та броколі, з вершковим соусом та сиром Моцарелою.
Авторська піца з неповторною трюфельною пастою, сирами Моцарела, Пармезан, Чедер та ніжним вершковим соусом.
Улюблені фрикадельки - Polpette з яловичини, волоських горіхів та в'ялених томатів, запечені на неополітанському тісті з печерицями, синьою цибулею, болгарським перцем та перцем Халопеньйо, з додаванням сиру пармезан, руколи та соусу Петалі.
Класика жульєну, перетворена в піцу. Філе Ципи, печериці та довершеність смаків Моцарели, Дор Блю та Пармезану на вершковому соусі.
Вибух поєднання смаків білого гриба та трюфельної пасти з ніжністю сирів моцарели та пармезану на вершковому соусі та фірмовому тісті Fermento
Найніжніше поєднання - свіжий лосось, моцарела, брі, пармезан, шпинат та верковий соус.
Дует ніжного сбалосоленого лососю та крем сиру, з додаванням моцарели, каперсів та руколи. Довершеності смак набуває завдяки міксу вершкового соусу та соусу Пелаті на фірмовому неополітанському тісті.
Піца, в якій розкрито насичений овочевий смак печериць, маринованих баклажан, болгарського перцю та помідорів чері. Вишуканості додає рукола, сир моцарела, соус Пелаті та зелена олія.
Неаполітанське тісто, сир Моцарелла, сир Брі, сир Дор Блю, сир Пармезан, вершки
Неаполітанське тісто, куряче філе мариноване, сир Моцарелла, сир Пармезан, ананас, кукурудза, соус Пелаті,
Неаполітанське тісто, ковбаски Кабаносі, печериці, цибуля синя, сир Моцарелла, сир Пармезан, соус Пелаті
Неаполітанське тісто, шинка, ковбаски Кабаносі, салямі, сир Моцарелла, соус Пелаті
Неаполітансське тісто, соус Пелаті, сир Моцарелла, базилік
Неаполітанське тісто, салямі, сир Моцарелла, сир Пармезан, перець Халопеньо, соус Пелаті
Сир Пармезан, Сир Брі, Сир Блю, Сир Моцарела, Соус Пілаті, Курка маринована, Кукурудза, Ананас
Сир Пармезан, Сир Брі, Сир Блю, Сир Моцарела, Соус Пілаті, Кабаносі, Цибуля синя, Гриби печериці, Зелена олія
Сир Пармезан, Сир Брі, Сир Блю, Сир Моцарела, Перець Халапеньйо, Салямі, Соус Пілаті
Піца з присмаком італійського дому та традицій. Щедре поєднання смаків на неаполітанському тісті з соусом Пелаті поєднуються бекон, шинка, печериці, оливки, маслини, в'ялені томати, синя цибуля, сири моцарела та пармезан.
Піца у якій поєднались філе Ципи, ніжність моцарели, свіжість листя салату та руколи, соковитість помідор чері, благородний присмак пармезану з соусом Цезар. І звичайно, неперевершене неополітанське тісто.
Особлива піца італійців, яка готується з додаванням шинки, бекону, сирів Моцарела та Пармезан, з ніжним вершковим соусом.
Класика жульєну, перетворена в піцу. Філе Ципи, печериці та довершеність смаків Моцарели, Дор Блю та Пармезану на вершковому соусі.
Справжнє свято серед піц для поціновувачів м'яска. Шинка, ковбаски Кабаносі, салямі поєднуються з соусом Пелаті на фірмовому тісті та щедро затераються сиром моцарела.
quattro formaggi - улюбленець серед піц. Нічого займовго, крім ніжності вершкового соусу та неймовірного поєднання 4 сирів: моцарели, Брі, Дор Блю та Пармезану.
Піца для тих, хто любить насичені смаки - соус пелаті, салямі, перець Халопеньйо, сири моцарела та пармезан.
Ідеальне поєднання соковитих ананасів, кукурудзи, філе Ципи, ніжної моцарели та яскравого Пармезану. Нотки смаку доповнено ніжним вершковим соусом на неополітанському тісті.
Особлива піца італійців, яка готується з додаванням шинки, бекону, сирів моцарела та пармезан, з ніжним вершковим соусом.
ТОП-піца закладів італійської кухні. Витончене поєднання смаків груші з сирами моцарела та Горгонзола, фісташок та гарбузового насіння. Фірмове тісто та ніжний вершковий соус.
Ситна піца з ковбасками Кабаносі, печерицями, синьою цибулею, сирами моцарела та пармезан, соусом Пелаті і все це на фірмовому тісті.
Класика м'ясних піц - копчене м'ясо Ципи, ковбаски Кабаносі, печериці, кукурудза, болгарський перець, сир Моцарелла, соус Пелаті та довершене неополітанське пісто.
cinque formaggi - піца що перевершила 4 сири. Поєднання моцарели, Брі, Дор Блю та Пармезану, доповнено козиним сиром Кроттен. Ніжний вершковий соус, неополітанське тісто та яскрава рукола.
Оригінальна піца з фаршем родом з Болонії. М'ясний томатний соус Болоньєзе, бекон, сири моцарела та пармезан, рукола запечені в печі на дровах на неополітанському тісті.
Улюблені фрикадельки - Polpette з яловичини, волоських горіхів та в'ялених томатів, запечені на неополітанському тісті з печерицями, синьою цибулею, болгарським перцем та перцем Халопеньйо, з додаванням сиру пармезан, руколи та соусу Петалі.
Солодка збалансована начинка з нутелли, маршмелоу, сублімованої полуниці та пелюсток з мигдалю впевнено спочивають на неополітанському тісті.
Піца з присмаком італійського дому та традицій. Щедре поєднання смаків на неаполітанському тісті з соусом Пелаті поєднуються бекон, шинка, печериці, оливки, маслини, в'ялені томати, синя цибуля, сири моцарела та пармезан.
Класика жульєну, перетворена в піцу. Філе Ципи, печериці та довершеність смаків Моцарели, Дор Блю та Пармезану на вершковому соусі.
Піца у якій поєднались філе Ципи, ніжність моцарели, свіжість листя салату та руколи, соковитість помідор чері, благородний присмак пармезану з соусом Цезар. І звичайно, неперевершене неополітанське тісто.
з неополітанського тіста та начинкою з сира Моцарели, вершків та міксу овочей: печериці, помідор чері, маринований баклажан, болгарський перець, кукурудза
Неаполітанське тісто, шинка, бекон, сир Моцарелла, вершки
з неополітанського тіста з ковбасками Кабаносі, печерицями, болгарський перцем, кукурудзою, сиром Моцарела та соусом Пелаті
з неополітанського тіста з шинкою, печерицями, помідорами чері, синьою цибулею, сиром Моцарела та вершками
з неополітанського тіста та збалансованою сирною начинкою з вершків та 4 сирів: сир Пармезан, сир Дор Блю, сир Брі та сир Моцарела
Класичний Кетчут
Ніжний слабосолений лосось поєднаний у салаті з крем-сиром, хрустким салатним листом айсберг, руколою, авокадо, оливками,маслинами, помідрами чері. Заправкою служить соус Цезар та підсмажені зернята кунжуту.
Класична середземноморська закуска з овочів, головним інгредієнтом якої є сир фета, підкреслений свіжими помідорами чері, болгарський перець, хрумким огірком, синею цибулею, маслинами та руколою. Заправлений оливковою олією та запашними спеціями.
Легкий свіжий салат з пікантною заправкою Цезар. Витончене поєднання груші, винограду, листя салату, руколи з сиром Горгонзола.
Смачний та ситний салат, що давно став ресторанною класикою. Смажена Ципа, перепелине яйце, сир Пармезан, помідори чері, салат Айсберг та мікрогрін, приправляються соусом Цезар та подаються з крутонами.
Для тих, хто любить Цезар і надає перевагу рибці. Слабосолений лосось, перепелине яйце, сир Пармезан, помідори чері, салат Айсберг та мікрогрін, приправляються соусом Цезар та подаються з крутонами.
Цезар для любителів морепродуктів. Обсмажена тигрова криветка, перепелине яйце, сир Пармезан, помідори чері, салат Айсберг та мікрогрін, приправляються соусом Цезар та подаються з крутонами.
Легкий салат з вибуховим поєднанням ніжного крем-сиру, в'ялених томатів та прошуто Крудо, доповнених свіжими помідорами чері, листями салату, руколою, оливками та маслинами. Заправлений соусом Цезар та прикрашений чорним кунжутом.
Свіжий та одночас ситний салат, в якому обсмажена телятина подається з перепелиним яйцем, огірком, помідором, болгарським перцем, салатом Айсберг, руколою, кунжутним та бальзамічним соусами.
Запечені телятина, печериці, баклажан, кабачок, болгарський перець з соєвим та бальзамічним соусами та кунжутом.
Ніжний підсмажений тунець, викладений на руколу та варену картоплю, з перепелиним яйцем, помідорами чері та чорними зернятами кунжуту.. Заправкою слугує соус Цезар.
Легкий італійський салат із помідорів Чері, огірків, свіжого базиліку, сиру Пармезан та крутонів. Заправлений оливковою, зеленою олією та бальзамічним оцтом
Легкий італійський салат із помідорів Чері, огірків, свіжого базиліку, сиру Пармезан, копченої курки та крутонів. Заправлений оливковою, зеленою олією та бальзамічним оцтом
Копчена ципа, свіжий базилік, авокадо, помідори Чері, каперси та горіхи Кеш'ю на пухкій подушці з рукколи та айсбергу, заправлені гірчично-медовим соусом
Брускета з тунцем, брускета з Прошуто Крудо, брускета з грушею та сиром Горгонзола, брускета з запеченими овочами, кунжут чорний
Хрустка чіабата, ніжний слабосолений лосось, крем сир, скибочки авокадо, мікрогрін - ніжне та водночас ситне поєднання смаків.
Чіабата, підсмажена в печі, з неймовірною начинкою: Прошутто Крудо, крем сир, в'ялені томати, мікрогрін
Підсмажена чіабата з крем сиром, карамелізованою грушею, фісташками, макрогріном та спайсі медом
Фірмова чіабата, намащена крем сиром, на якому викладені консервований тунець, анчоуси, синя цибуля та помідори чері.
Підсмажена чіабата з крем сиром, в'яленими томати, шматочками сиру Фета та скибочками авокадо. Дрібка чорного кунжуту.
Хрумка чіабата з запеченими баклажаном та болгарським перцем, в'яленими томатами, мікрогріном та дрібкою чорного кунжута
Сир Моцарела в хрусткій паніровці, кільця цибулі та картопляні діпи. Подається з часниковим соусом
Вишукане поєднання сирів Дор Блю, Брі та Моцарела з виноградом, волоським горіхом та спайсі медом.
Насичені смаки прошуто Крудо,чорізо, салямі, поєднані з оливками, маслинами та свіжістю мікрогріну.
Апетитна бастурма з яловичини та свинини, копчений сир, житні грінки, фісташки та часниковий соус.
Кільця з цибулі в хрумкій паніровці, обсмажені у фритюрі. Подаються із часниковим соусом.
паста Tagliatelle з тигровою креветкою, кальмаром, помідором Чері та вершками
паста Tagliatelle з м'ясним соусом Болоньєзе, затерта сиром Пармезан, прикрашена мікрогріном
максимально сирна паста Tagliatelle з сирами Пармезан, Дор Блю та Моцарела, з вершками та мікрогріном
паста Tagliatelle з міксом грибів (лисички, білі, печериці), сиром Пармезан, мікрогріном та вершками
класична італійська паста Tagliatelle з додаванням вершків, бекону, жовтка, сиру Пармезан та мікрогріну
Паста Tagliatelle зі свіжим лососем, спаржевою квасолею, сиром Пармезаном, вершками та мікрогріном
Паста, курка, білий гриб, вершки, трюфельна паста, мікрогрін, зелена олія, куркума
Паста, креветка коктейльна, вершки, хондаші, мідії, крем сир, барвник
Паста, лосось, шпинат, вершки, сир Пармезан, крем сир
Ідеальна страва для любителів пасти: фарш з курки та грибів, соус Бешамель та сири Моцарела і Пармезан
Ніжний бульйон на філе стегна Ципи, паста Тальятелле, перепелине яйце та ароматна зелень. Подається з чіабатою з печі на дровах.
Копчене м'яско Ципи, кабаносі, шинка, бекон ніжно проварені на бульйоні з Ципи з томатним пюре. Приправлено маринованим огірочком, маслинами, лимоном, зеленню та сметаною. Та фірмова чіабата Fermento.
Печериці в поєднанні з білими грибами, сиром Пармезан, цибулькою та вершками - справжня насолода для поціновувачів крем-супів. І звичайно ж чіабата з помпейської печі.
Пательня-жульєн - це класика смаків: картопля, маринована Ципа, печериці, цибуля, часник, вершки та сири Моцарела та Пармезан. І все зі шматочком фірмової чіабати Fermento.
Пательня запечених овочів - картопля, печериці, помідор чері, болгарський перець, оливки та маслини. Все смачно затерто сиром Моцарела з зеленою олією. Подається з соусом Пелаті та чіабатою.
Ситна пательня запечених мисливських ковбасок з беконом, картоплею, печерицями, синьою цибулею, помідорами чері. Сир Моцарела, зелена олія та соус Пелаті підкреслять смаки пательні, як і чіабата з печі.
Пательня, де зіркою є смачна Ципа, що розкривається ще краще з ситною картоплею, печерицями, кукурудзою, помідорами чері, зеленою олією та соусом Пелаті. Все щедро приправлене сиром Моцарела та Пармезан. Подається з чіабатою з печі на дровах.
Запечений лосось у вершковому соусі зі скоринкою з сирів пармезан та моцарела. Запікається з овочами - картоплею та броколі, подається приправлене зеленою олією та зі скибкою чіабати.
Запашна чіабата, яйце в поєднанні з помідором, болгарським перцем, цибулею, кінзою та гострим перцем Чилі, які гармонічно смакують з соусом Пелаті, світ Чилі та Чилі
Грибна пательня - це класика смаків: картопля, печериці, білий гриб, гриби лисички, цибуля, часник, трюфельна паста, вершки та сири моцарела і пармезан. І все зі шматочком фірмової чіабати Fermento.
Стейк з телятини, прожарку якого обирає гість. Подається з помідорами чері, руколою та бальзамічним кремом.
Ніжна та соковита дорадо запікається з кабачком, болгарським перцем та печерицями. Подається з лимоном та помідорами чері.
Фрикадельки з яловичини, волоських горіхів та в'ялених томатів, запечені в неаполітанській печі з печерицями, солодким перцем та перцем Халопеньйо, з додаванням сирів моцарела та пармезан, в соусі Пелаті. Смакує з чіабатою.
Запечений сир Камамбер, що подається до столу з сезонними фруктами фламбе та підсмаженою чіабатою з гілочкою розмарину
Неймовірна класика італійської кухні, приготована з шарів тіста (листів лазаньї) разом із шарами начинки - фаршу Болоньєзе, залитими соусом Бешамель. Затерті Моцарелою та Пармезаном і допечені в печі на дровах.
Ситна овочева страва з запечених баклажанів, кабачків, печериць та болгарського перцю. Помідори чері та базилік м'яко освіжають та доповнюють овочі. Подається з пікантним соусом.
Апетитні скибочки добірної картоплі у вигляді човників, засмажені в натуральному маслі і трохи підсолені.
Без зайвих слів. Класика. Картопля в звичній смугастій нарізці, обсмажена у фритюрі.
Філе Ципи, обсмажене в паніровці з пшеничного борошну, крохмалю та спецій - ароматної паприки та яскравої куркуми.
Ароматне обсмажене філе Ципи з помідорами чері для справжніх bambini-чемпіонів.
Десерт на основі чорного шоколаду з хрусткою скоринкою та шоколадною начинкою. Подається з ванільним морозивом та вишневим конфітюром.
Млинці з кисломолочним сиром, викладені на подушці з заварного крему та щедро залиті апельсиновим мармеладом і посипані фісташками
- пломбір - шоколадне - полуничне
Контактні дані
Робочий час